Size göre isketch'in en lerini paylaþmanýzý istedik :smile: ''En'' ile ilgili aklýnýza gelen ne varsa paylaþýmlarý bekleriz...''En'' derken iyi veya kötü ayrým yapmadan:twisted:
Pembecimçok güzel bi baþlýk&þahane bi fikir olmuþ.Maç devre arasýnda yazýyorum daha sora aklýma geldikçe yeniden editlicem En kadirþinasembe-turtle En tatlý1:Üzüm En tatlý2:Smurfy En editoryum:Minzomarakan En komik1:Eksimo En komik2acharel En komik3&en libido: Geredel En çýlgýn:Abyss En karþýlayan&en hoþgeldinci Simm En sempatik: Wolvi En saygýlý: Juliet En zarif: Ruzgar&Thyia En güzel grup: Y&Relax&Goldi&Gezegen&Poligon En dicey&En baharatlý lays: Bruce En rakip: Eceli(Hollandalý.. anladýn sen) En anneler: Uge&Efital En admin: Jigsaw En çizerler: Relax,Sniper,Jigsaw,Pacharel
madem bu topic e kimse bakmýyooooo *mathegothic meydaný boþ bulur:twisted: En kadirþinas:Mathegothic:twisted: En tatlý1:Mathegothic:twisted: En tatlý2:Mathegothic:twisted: En editoryum:Mathegothic:twisted: En komik1:Mathegothic:twisted: En komik2:Mathegothic En komik3&en libido: Mathegothic:twisted: En çýlgýn:Mathegothic En karþýlayan&en hoþgeldinci Mathegothic:twisted: En sempatik: Mathegothic:twisted: En saygýlý: Mathegothic:twisted: En zarif: Mathegothic En güzel grup: Mathegothic&Mataramasuko:twisted: En dicey&En baharatlý lays: Mathegothic En rakip: Mathegothic:twistedHollandalý.. anladýn sen) En anneler: Mathegothic(elimden kaçtý) En admin: Mathegothic(bu da elimden kaçayazdý) En çizerler: Mathegothic&Mataramasuko
Konu baþlýðý için Pembe-Turtle ye teþekkürlerimi sunuyorum. en iyi çizer: ren(fotografe) en iyi oyuncu: GeReDeL! en komik: Pacharel en babacan: vikula :biggrin::twisted: en asabi: Mougen (ciddi adamým yakarým!):biggrin: en zarif: juliet en þirin: smurfy en hanýmefendi: niniel en çapkýn: minzomarakan :biggrin: en neþeli: IþIk en karikatürcü: ILLustrious en sessiz: RUZGAR en alaycý: ka_a:smile: en geveze: ForEach en asil: Pembe-Turtle en fransýz: FrenchKISS en edi-büdü: SimSyh-aximeleq :biggrin::razz: en oburu: ben sanýrým en matematikçi: mathegothic en karakalemci: ReLaX en karizma nick: JiGsaW en animeci: miRuRu en çok gezen: YuRuYeDuR!:biggrin: en baba: eceli :biggrin: en açýk sözlü: KoKtEyL en çok nick deðiþtiren: Newbie-??? en motorcu: 1000RR en çok bölen: PaLa en samanlýkçý: Uzum:biggrin::biggrin: en çok çizen: sniper en sazan: HerzL:!: en eski arkadaþ: Thyia en büyük: TÜRKÝYE
En sazan:Herzl En bozma eðilimli:Herzl En boþboðaz:Herzl En zýpçýktý:Herzl En her iþe burnunu sokan:Herzl En azýnlýk psikolojili:Herzl En gereksiz konuþan:Herzl bu defa devre arasýna denk gelmedi...Herzl'in sinir katsayýmý artýrmasý ile doðru orantýlý olarak bu iletiyi editlemeye devam edicem..
bence buranýn tek en'i var oda en son yazdýgý ile(en güzel gözlü) en mütevazi eceli bende yazmak isterim ama en budur en þudur diyecek kadar kiþi tanýmýyorum ama daha sonra tanýdýgým kadarý ile yazýcam ama ne yaparsam yapim eceli kadar mütevazi olamam sanýrým )
arkadaþým bu konu baþlýgý altýndada tartýþmayý baþarýyosun eðer çok tartýþmak istiyosan bi baþlýk açýp onun altýnda tartýþmaný öneririm pembe þuan yok diye ben söyleyeyim dedim bunu dikkate alýrsan sevinirim
Avukatýmýsýn pembenin! Yok dediðin kiþi tþk etmeyi biliyor bak.Kimseye hakaret etmedim bu baþlýkta.Bana hakaret burada ediliyorsa cevabýmý da burda veririm.Bu saatten sonrada yazmýyorum bu baþlýða.
En güzel yüzüembe-Turtle En sempatik: Thyia En neþeli: Nagish En güzel gözlü: Eceli En abla: Efital En iyi komþu: Simsyh ve Aximeleq:biggrin: En sevimli: Eserekli En matematikçi: Mathegothic En yakýþýklý: Wolvi En þirin: Smurff En açýksözlü: Kokteyl En tatlý: Iþýk En çapkýn: Pacharel En muhabir: Minzomarakan En komik: Geredel En sosyete: Ellyy En tatlý alýngan: Furit:biggrin: En tatlý asabi: Duyan:biggrin: En espirili: Leva En efendisi: Efendi En admin: Jigsaw En iyi çizer: Üzüm En geveze: Foreach En rockçu: Kayarock En þeker: Oikonomos En rakip: Relax En genç: Efsane En takip: Perry En zarif: Juliet En fotoðraf meraklýsý: Mell En avukat: Duru En tatlý avukat: Güzel-avukat En hanýmefendi: Uge En asker: Kever En saygýlý: Þahkara En sessizevet sanýrým) Rüzgar:biggrin:
En asabi ve ciddi admin : JiGsaW En güzel kalpli : Rüzgar En mütevazi kankam : Eceli En gözü kara : SimSyh En axi ama melek : Aximeleq En güpgüzel : EsErEkLi En tatlý kardeþim : Efsane En aydýnlýk : IsIk En tiyatrocu : Ka_a En zeki ve komik : Mathegothic En komik : Eksimo En þirin hemþom : Smurfy En çapkýnnnn : Minzomarakan En ablalarým : Efital & Uge En zarif : Juliet En ortaya karýþýk : Kokteyl En kibar : Pembe-Turtle En aðýr abi : SahKara En tatlý : Peryy En efendi : Efendi En samimi : Levantero En çok sataþan : Duyann En vefalý : Kayarock En minik : Hayat En Gs'lý : YuRuYeDuR! En þeker : Golden En ultrAuyuz : ultrAslan En iyi çizer : ReLaX - Pacharel En bölücü : 1000RR En nostalji : Enemy En yakýþýklý : Wolvi En Varna'lý : BAPHA En sempatik : Kajmeran :twisted::twisted:
En Ýyi Oyuncu : Simsyh , Aximeleq En Komik : Levantero En Ýyi Çizer : Relax , Sniper , Pacharel En Güzel :^^peryy^^ (kuzum) En Matematikçi Kuzen : Mathegothic En Zeki : Minzomarakan En Sorumlu : JigSaw En Organizatör : Pembe-Turtle En Güzel Gözlü : Eceli En Öðretmen : Rüzgar En Abla : Efital-Uge En Hemþo : Thyia En Topiþ : Nagish En Yakýþýklý (Eþek) : Wolvi :biggrin: En Print Screan : Eserekli En Masalsý : Juliet En Dobra : Kokteyl En Sevimli : Hell , Hayat En Geveze : Foreach En Cevap Verilip de Kendini Önemli Birþey Zannettirilmemesi Gereken Kiþi : Herzl En Fanatik : Ultraslan